Használt cikk piac, bizományi, lomizás, használt fórum > Használt - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Használt cikk piac, bizományi, lomizás, használt fórum > 11 weboldal. Kategória leírása: Virágzik a használtcikk kereskedelem. Hírek, érdekességek, fórumok a használt cikk piacról. Jogszabály, lomizás, bizományi témák.

hasznalt.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Fórum: Lomis piacok itthon
https://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=178409

Gyűjtsük ide az itthon található lomis, használtcikk piacok címét!

Fórum: Lomis piacok itthon
Lomi-turizmus Devecserben
http://magyarnarancs.hu/lokal/hasznaltcikk-kereskedelem_devecseren_nyitott_e ...

Magyar Narancs, Legát Tibor cikke. "Nyitott égbolt áruház" Devecserben. A városban és környékén sok látnivaló akad, de mégsem látnivalói miatt vált turistacélponttá. A település legfõbb vonzerejét ugyanis több mint tíz éve a "lomi-turizmus" jelenti...

Lomi-turizmus Devecserben
Virágzik itthon a használtcikk kereskedelem
http://www.fogyasztok.hu/cikk/20100324/hasznaltcikk-kereskedelem-viragzik

A használt cikkek iránt országszerte nagy a kereslet. Sokan kényszerülnek arra, hogy pénzzé tegyék nemrég vett, drága termékeiket, illetve sokak nem engedhetik meg maguknak hogy új termékeket vegyenek. A fogyasztok.hu cikke.

Virágzik itthon a használtcikk kereskedelem
Igazi kultúrsokk: A balatoni bolhapiac
http://www.origo.hu/utazas/steg/toplesz/20120729-kincsek-ketszazert.html

Nem szerepel a balatoni programajánlókban, a körülmények sem a legjobbak, a kíváncsi turisták mégis imádják. Egy alternatív Balaton-felvidéki kiruccanáshoz a tapolcai használtcikk-piac is hozzátartozik, a káosszal, porral és a kincsvadászattal együtt. Egy hely, ahol az árak az időjárásnak megfelelően változnak, ahol minden áru a földön, ponyvákon hever, és amit mindenki szeret, kivéve a szomszédok.

Igazi kultúrsokk: A balatoni bolhapiac
Car boot sales in UK - Bolhapiacok
http://www.carbootjunction.com/

Az Egyesült Királyságban élők, vagy aki csak turistaként van az országban, a Car Boot Junction nevű weboldalon megkeresheti az éppen aktuális és a lakhelyünkhöz legközelebb eső bolhapiacot, de emellett még sok információt is találunk a vásárokkal kapcsolatban.

Car boot sales in UK - Bolhapiacok
Kincskereső: Vintage őrület
http://cotcot.hu/cikk/2011/04/05/kincsvadaszat-a-bolhapiacon

A second hand már jó ideje jelen van, a vintage viszont teljesen más, az valami új őrület. Elvileg úgy számolják, hogy minimum 15 éves darabok számítanak vintage-nek. Ilyen bolt már Magyarországon is létezik, mégpedig a LoveBug Vintage webáruház.

Kincskereső: Vintage őrület
Rászállt a vaterázókra az adóhivatal
https://24.hu/fn/gazdasag/2012/05/09/raszallt-a-vaterazokra-az-adohivatal/

Ha sokat vagy nagy haszonnal üzletel valaki az interneten, jobb, ha bevallja az szja-nyomtatványban. Az adózási szabályok szerint ugyanis a webes aukciós oldalakon való kereskedés is lehet üzletszerű, szóval adóköteles. Ezt neki is állt vizsgálni a NAV.

Rászállt a vaterázókra az adóhivatal
A H&M beveszi megunt ruháit
https://divany.hu/offline/2012/12/07/februartol_beveszi_a_h_m_a_megunt_ruhait/

A svéd márka elsőként vezeti be minden piacon, ahol jelen van, hogy visszaveszi a vásárlók használt, megunt ruháit. A kijelölt üzletekben mindenféle ruhanemű – márkától és állapottól függetlenül – beváltható februártól, és minden zacskó cucc után ajándékutalványt kap a vásárló. A cég ezeket a ruhákat újrahasznosítja.

A H&M beveszi megunt ruháit
TEÁOR számok
http://www.teaorszamok.hu/4779/Haszn%C3%A1ltcikk%20bolti%20kiskereskedelme/

TEÁOR számok - A gazdasági tevékenységek egységes ágazati osztályozási rendszere. 4779 - Használtcikk bolti kiskereskedelme, információk.

TEÁOR számok
Fórum: Használt ruha boltok
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9115024&la=122766862

Index Fórum: Használt ruha boltok topik. Bármilyen téma jöhet használt ruhával kapcsolatban.

Fórum: Használt ruha boltok
Hogyan spóroljunk a babaholmin?
http://www.fogyasztok.hu/cikk/20100331/baba-holmi-ruha-jatek-ar-sporolas-tippek

Fogyasztóvédelmi magazin: A gyermekek gyorsan kinövik a ruhákat és az új ruhák vásárlása nagyon költséges dolog tud lenni. Így sok szülő próbál spórolni a ruhákon: cserélnek, használtan vesznek, netán rokonoktól szerzik be a kinőtt ruhákat. Milyen spórolási lehetőségek vannak a szülők számára?

Hogyan spóroljunk a babaholmin?
Hirdetések
Oldal leírása
hasznalt.wyw.hu: Vásároljunk használt holmikat, ezáltal környezetkímélőkké is válunk, ugyanakkor a mások számára feleslegessé vált termékek, másnak még hasznos értékes lehet. Oldalunkon egy helyen megtalálod a használtcikkekkel foglalkozó oldalakat. Online piacterek, aukciók, hangulatos bolhapiacok, ahol el tudod adni, amire neked már nincs szükséged vagy éppen be tudod szerezni, amire már régóta ácsingóztál, sőt igazi kincsekre bukkanhatsz. Használt járművek, bútor, ruházat, játékok, számítógép, telefon, gépek, valamint ingyen elvihető holmik.
Gyűjteményünkben 239 válogatott használt témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 239 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 24295